Нискотарифният авиопревозвач Wizz Air въвежда нова услуга - Flexible Travel Partner (Гъвкав избор

...
Нискотарифният авиопревозвач Wizz Air въвежда нова услуга - Flexible Travel Partner (Гъвкав избор
Коментари Харесай

Wizz Air въвежда услуга за гъвкав избор на партньори при пътуване

Нискотарифният авиопревозвач Wizz Air въвежда нова услуга - Flexible Travel Partner („ Гъвкав избор на сътрудник за пътешестване “). Тя разрешава на клиентите да вършат нова резервация, без да включват имената на всички пасажери.

Този новаторски артикул е създаден за хора, които желаят авансово да си резервират полет на ниски цени, само че още не са сигурни с кого ще пътуват, съобщава компанията.

При пазаруване на услугата Flexible Travel Partner, клиентите на Wizz Air би трябвало вкарат името единствено на един пасажер, само че могат да резервират билети за до 9 спомагателни пасажери, без да включват имената им сега на резервацията. Клиентите могат да дават спомагателните имена във всеки един миг посредством достъп до онлайн резервацията си преди момента на чекирането онлайн. Новата услуга се предлага против такса от 10 евро/пътник/полет. 

Това е продължение на неотдавнашното показване на продукта Fare Lock на Wizz Air, който разрешава на клиентите да запазят определената цена за интервал от 48 часа. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР